MENIU

Echipamente de încălzire în valoare de 20.000 de euro donate către SOS Satele Copiilor România

Echipamente de încălzire în valoare de 20.000 de euro donate către SOS Satele Copiilor România
Echipamente de încălzire în valoare de 20.000 de euro donate către SOS Satele Copiilor România

25 de sisteme de încălzire au fost donate de Vaillant Group România către SOS Satul Copiilor Cisnădie și SOS Comunitatea de Tineri Sibiu. Acestea constau în centrale termice și sisteme solare, care vor asigura căldura și apa caldă pentru cei peste 80 de copii și tineri aflați în grija organizaței.

În plus, datorită sistemelor eficiente și prietenoase cu mediul, și cheltuielile de consum vor fi reduse, cu aproximativ 20-25%.

„Suntem mândri că putem sprijini SOS Satul Copiilor Cisnădie și SOS Comunitatea de Tineri Sibiu”, a afirmat Iulia Pascu, Director General al Vaillant Group România, la evenimentul de inaugurare a sistemelor de încălzire, care a avut loc pe 29 septembrie 2014, la SOS Satul Copiilor Cisnădie. „Acest proiect are o importantă valoare emoțională pentru Vaillant Group România și pentru compania-mamă Vaillant Group, care este o afacere de familie”, a adăugat ea.

Vaillant Group este unul dintre liderii mondiali în domeniul încălzirii, ventilației și climatizării, ce dezvoltă și produce soluții, sisteme și servicii personalizate, dedicate confortului casnic. Portofoliul de produse acoperă o gamă variată, de la echipamente eficiente pe bază de combustibili convenționali până la sisteme ce utilizează surse de energie regenerabilă.

Despre SOS Satele Copiilor România

SOS Satele Copiilor România a fost înfiinţată în anul 1990. Asociaţia implementează trei programe la nivel naţional în Bucureşti, Sibiu şi Bacău, oferind servicii de îngrijire de tip familial (Sate SOS) și servicii de consiliere (Programe de Întărire a Familiei). În acest moment, peste 1.000 de copii beneficiază direct de sprijinul asociaţiei SOS Satele Copiilor România. Până în prezent peste 15.000 de copii au interacţionat cu unul dintre programele SOS.