MENIU

ACCIDENT TIMIŞOARA. Doi tineri au murit în acestă dimineaţă într-un accident produs la Timişoara

Doi tineri au murit în acestă dimineaţă într-un accident produs la Timişoara

ACCIDENT TIMIŞOARA. Cei doi și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un stâlp de pe marginea drumului. Accidentul s-a produs la numai câteva sute de metri de la ieșirea din Timișoara, pe Calea Lugojului- scrie tion.ro. 

ACCIDENT TIMIŞOARA. Cei doi, un bărbat de 32 de ani și o fată de 24 numai ce ieșiseră din oraș și se îndreptau spre Lugoj. Polițiștii spun că ambii sunt din Lupeni și, cel mai probabil, se îndreptau spre casă.

Tânăra era cea care conducea autoturismul și, imediat după ieșirea din oraș, a pierdut controlul volanului. Mașina a lovit parapetul de beton dintre cele două sensuri de mers după care s-a izbit violent de un stâlp de pe marginea drumului.

Atât bărbatul cât și femeia și-au pierdut viața pe loc, iar pentru scoaterea trupurilor din autoturismul distrus a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare.

ACCIDENT TIMIŞOARA. „În această dimineață (n.r. – miercuri dimineața), în jurul orei 07.10, un autoturism care circula pe ruta Timișoara – Lugoj, în afara localității, pe DN 6, posibil din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat, izbindu-se de un stâlp de înaltă tensiune. Din păcate, și conducătorul auto și pasagerul au decedat. Victimele se aflau în tranzit prin județul Timiș, nefiind din județul nostru, ci din județul învecinat”, a declarat comisar-șef Crăciunescu Marcel.