MENIU

Dirijor de la Universitatea de Arte din Iaşi, mort într-un teribil accident

Michael Beck-Hamlescher era profesor asociat la Universitatea de Arte. Soţia acestuia, Tatiana Pocinoc, profesoară de pian, este în stare foarte gravă. Michael Beck-Hamlescher conducea un autoturism Mazda. El a vrut să întoarcă într-o zonă în care această manevră nu era permisă şi a fost izbit violent de un autoturism care circula în aceeaşi direcţie, scrie Ziaruldeiasi.ro.

Doi profesori universitari de la Universitatea de Arte „George Enes­cu“ din Iaşi, soţ şi soţie, au fost implicaţi într-un grav accident de maşină în cursul zilei de ieri, la Constanţa. Accidentul s-a produs în jurul orei 15 şi s-a soldat cu moartea cunoscutului dirijor Michael Beck-Hamlescher, ce­tăţean german, şi cu rănirea gravă a soţiei acestuia, profesoara Tatiana Po­cinoc.

„Din primele cercetări am constatat la faţa locului că persoana despre care mi-aţi spus a circulat pe banda nr. 1 a drumului naţional Constanţa-Vadu lui Traian, iar în zona marcajului continuu a întors fără să se asigure şi a intrat în coli­ziune cu un autoturism de pe banda 2, pe acelaşi sens de mers. Persoana din dreapta, pe nume Tatiana Po­cinoc a fost scoasă din maşină în stare gravă şi transportată la spital. Şoferul, profesorul în cauză, a murit pe loc, încarcerat. Dosarul este în lucru şi va fi înaintat judecătoriei pentru a se stabili vinovatul. Încă nu se ştie a cui a fost vina, noi continuăm cercetările“, a declarat Răz­van Viorel Ţigănuş, agent de serviciu în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere din Constanţa.

Citeşte mai mult pe Ziaruldeiasi.ro