MENIU

Cunoscut interlop din Timişoara, înjunghiat cu mai multe lovituri de cuţit

Un cunoscut interlop din Timişoara, Adrian Taloş, a fost înjunghiat cu mai multe lovituri de cuţit, marţi, în zona centrală a municipiului Timişoara, la aproximativ 200 de metri de clădirile unde funcţionează instanţele şi Parchetele. Primele date arată că la agresiune au luat parte patru bărbaţi, scrie News.ro.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat pentru News.ro că incidentul în urma căruia un bărbat a fost înjunghiat s-a petrecut, marţi, pe strada Augustin Pacha, din centrul municipiului Ttimişoara, în apropierea clădirilor unde funcţionează instanţele de judecată şi Parchetele.

"În momentul în care poliţişii Sectiei 1 Timişoara au ajuns la faţa locului au depistat un bărbat de 34 de ani, care prezenta mai multe leziuni pe întreaga suprafaţă a corpului, ce păreau a fi provocate cu un obiect tăios şi, în urma dicuţiilor cu acesta, s-a stabilit că ar fi fost agresat de alte patru persoane de sex masculin", a declarat Mirela Drăghicioiu.

Sursa citată a precizat că poliţiştii fac verificări pentru depistarea şi tragerea la răspundere penală a persoanelor vinovate şi pentru a stabili motivul conflictului.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul înjunghiat este Adrian Taloş, un cunoscut interlop din Timişoara.

În urma agresiunii, acesta a fost transportat la spital cu mai multe răni.

În anul 2014, Adrian Taloş a fost implicat într-un alt incident petrecut în zona Stadionului ”Dan Păltinişanu”, din Timişoara, unde o grupare interlopă din care şi el făcea parte a tras cu arma asupra unei maşini aparţinând altei grupări rivale. În urma acestui incident, Taloş a fost achitat.

Mai multe articole despre:
înjunghiere interlop cuţit