MENIU

Un primar își îndeamnă alegătorii, pe Facebook, să îi spună în ce partid să migreze

Un primar liberal, lider al filialei Buzău a Asociaţiei Comunelor din România, a postat pe contul de Facebook, al Primăriei şi pe cel personal, un sondaj prin care îşi îndeamnă prietenii şi alegătorii să-l sfătuiască în ce partid să se înscrie, până la expirarea ordonanţei privind migraţia aleşilor.

Primarul comunei Valea Salciei, Marian Mușat, a scris pe contul personal şi pe cel al Primăriei că aleşii locali trebuie să opteze, în 45 de zile, pentru partidul în care vor să activeze pe viitor, întrebându-i pe cei aflaţi, în listele celor două conturi, către ce formaţiune politică să se îndrepte până la expiarea ordonanţei de urgenţă, care dă posibilitatea aleşilor să plece de la partidul pe listele căruia au fost aleşi fără a-şi pierde mandatul, anunță Mediafax.

”Primarii în 45 zile trebuie să opteze pentru un partid. Unde credeţi că ar fi bine să mă trec? scrie primarul din Valea Salciei care oferă prietenilor şi alternative: 1.INDEPENDENT 2.PNL, 3.PSD, 4ALTUL.

Pe contul Primăriei, alesul local a primit zeci de răspunsuri, cele mai multe indicându-i că ar fi bine să rămână independent, în prezent, Muşat fiind membru PNL.

Printre cei care i-au dat un răspuns primarului buzoian, se numără şi fostul preşedinte al PDL Buzău, în prezent, prim-vicepreşedinte al PDL Buzău, Raul Florescu: ”Cred că ar fi bine să vă păstraţi coloana dreaptă, aşa cum eu şi mulţi alţii vă cunoaştem”.

Mai multe pe Mediafax.