MENIU

Cum arată pasajul pietonal de la Casa Presei după doi ani de la inaugurare

Pasajul pietonal Herăstrău, în renovarea căruia Primăria Bucureştiului a investit milioane de lei, pare că a trecut printr-un război. Nici nu s-au scurs doi ani de când a fost inaugurat, iar acum arată mai rău decât înainte de a fi modernizat. Pereţii au fost vandalizaţi şi sunt acum plini cu graffiti. 

Inaugurat la mijlocul lui iunie 2015, pasajul Herăstrău 1 face legătura între Turnurile Gemene şi staţia de autobuz din rondul de la Casa Presei. Aici, primăria a montat zeci de fotografii de mari dimensiuni, menite să încânte privirile trecătorilor. Minunea nu a durat mult timp. Cele mai multe dintre ramele luminoase au fost sparte, iar fotografiile au dispărut cu tot cu instalaţia de iluminare. 

Multe dintre neoane au fost distruse, iar altele, furate. Cablurile de electricitate au rămas la vedere şi pun în pericol în orice moment viaţa trecătorilor. Şi pare că nimeni nu dă cu mătura în pasaj.


La fel stau lucrurile şi în Pasajul Parcului Herăstrău 2. Pereţii sunt murdari şi pătaţi de vopsea, iar plasele de păiajen se întind de la un capăt la celălalt! Peisajul sumbru nu îi taie însă elanul unui tânăr muzician.

 
Mai multe articole despre:
Herăstrău video Pasaj Casa Presei pasaj pietonal