MENIU

Crime în Capitală de Anul Nou. Două persoane au fost ucise cu sânge rece

Procurori criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore

În data de 01 ianuarie 2017, în jurul orei 03:00, inculpatul GRECU MIHAI SORIN a pătruns, prin escaladarea zidului, într-un imobil din sectorul 6, unde a încercat să sustragă bunuri, răvășind mai multe încăperi din locuință. În aceste împrejurări, inculpatul a înjunghiat-o pe victima P. A., proprietara imobilului, în vârstă de 93 de ani, care se afla într-un dormitor al imobilului, aplicându-i trei lovituri cu un cuțit in zona cervicală, care i-au provocat decesul, arată un comunicat citat de Agepres.

Ulterior, GRECU MIHAI SORIN a părăsit imobilul, plecând spre b-dul Uverturii, zonă în care a încercat să sustragă un autovehicul marca Renault, prin forțarea portierei.

Întrucât nu reușit să sustragă autovehiculul menționat, inculpatul și-a continuat deplasarea în zonă și a sustras un autoturism marca Dacia, pe care l-a condus până pe strada Cernișoara, unde l-a abandonat.

În data de 01.01.2017, procurori criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore a inculpatei Matei Mirela Mădălina, în vârstă de 21 de ani, cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie.

Probele administrate în cauză până în prezent au conturat următoarea situație de fapt:

La data de 01 ianuarie 2017, în jurul orei 03:00, în timp ce se afla într-un apartament situat str. Amurgului din sectorul 5, pe fondul unui conflict spontan, MATEI MIRELA MĂDĂLINA i-a aplicat două lovituri de cuțit concubinului său I. A. I., în zona toracică, victima decedând din cauza hemoragiei interne provocate de plăgile înjunghiate.

Mai multe articole despre:
Bucureşti persoane reţinute crime de anul nou