MENIU

Comuna Livezile, car alegoric mai ceva ca Radu Mazăre (VIDEO)

Comuna Livezile, car algoric mai ceva ca Radu Mazăre (VIDEO)

Showurile lui Mazăre nu sunt doar în Mamaia, ci şi la ţară. Mai exact, în localitatea bistriţeană Livezile. Un car alegoric, cu dansatori în slip şi cadâne, s-a plimbat dintr-o parte în cealaltă a comunei pentru a-i distra pe săteni. Totul s-a întâmplat în acest sfârşit de săptămână, la sărbătoarea comunei.

Carul alegoric a fost însoţit de un camion, în care se afla Fanfara Rodna, dar şi de mai mulţi copii mascaţi ca la Halloween.

Edilul Traian Simionca spune că tot spectacolul a fost gratis pentru că tinerii s-au ocupat singuri de costume şi decoruri. Primăria le-a pus la dispoziţie doar mijloacele de transport.

"Fanfara am pus-o pe un car alegoric ca să nu meargă pe jos, să le fie mai uşor. Am adus şi câteva cadâne cu piscină, avem şi costume populare, dar eu zic că nu copiem pe nimenu. Nu îl copiem pe Radu Mazăre", a declarat Traian Simonică, primarul comunei Livezile.

După încheierea paradei, pe scena din Livezile au evoluat dansatorii de la Reborn, dar şi fetele din trupa de dansuri orientale „Cadânele lunii”.