MENIU

Circ cu o șoferiță în județul Neamț: A dat peste un polițist după ce a fost oprită în trafic

Nadia Simion a făcut circ după de a fost oprită în trafic
<p>Circ cu o șoferiță &icirc;n județul Neamț</p>

Circ pe o şosea din Neamţ. O doamnă care a fost consilier judeţean, Nadina Simion, s-a certat cu poliţiştii. Ba chiar l-a acroşat cu SUV-ul Porsche pe unul dintre agenţi, care a fost rănit uşor. Femeia îi acuză însă pe poliţist că ar fi ameninţat-o cu pistolul.

Incidentul a avut loc duminică seara, pe DN 15, pe raza localităţii Săvineşti. Fosta consilieră a fost oprită de poliţiştii de la postul din Dumbrava Roşie, la un control de rutină. Femeia spune că oamenii legii au ameninţat-o cu pistolul.

Cât timp s-au desfăşurat verificările, maşina în care se afla Nadina Simion a fost blocată de două autoturisme folosite de poliţişti. În timpul manevrelor, şoferiţa l-a acroşat cu spatele jeep-ului pe unul dintre oamenii legii. Un echipaj de Ambulanţă i-a acordat îngrijiri medicale.

Fostului consilier judeţean i s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi pentru ultraj. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ. La rândul ei, femeia a depus o plângere împotriva poliţiştilor.

Mai multe articole despre:
Neamţ volan şoferiţă circ nadia simion