MENIU

Ce a pățit un ieșean care a găsit un smartphone într-un mall. Nu credea că așa ceva e posibil

<p>Facturi de 3 ori mai mici</p>

Un ieşean în vârstă de 29 de ani care a găsit un telefon mobil într-un complex comercial din Iaşi şi nu l-a predat autorităţilor s-a ales cu dosar penal pentru însuşirea bunului pierdut. 

Tânărul din Iași în vârstă de 29 de ani a găsit telefonul mobil în valoare de 1.800 lei, în decembrie, iar poliţiştii l-au identificat zilele trecute şi i-au deschis dosar penal. Proprietarul care îl pierduse se afla la cumpărături, iar cel care îl găsise avea, potrivit legii, termen zece zile pentru a-l restitui sau a-l preda. În pre­zent, poliţiştii caută mai mulţi hoţi de telefoane, scrie ziaruldeiasi.ro

„Un bărbat de 32 de ani a sesizat în dimineaţa zilei de opt februa­rie că i-a dispărut telefonul mo­bil lăsat în buzunarul unei haine, într-un club. De ase­menea, un tânăr de 14 ani a reclamat pe 9 februarie că i-a dispărut telefonul mobil de pe o masă din interiorul unui in­ternet cafe“, a precizat Ale­xandru Chelaru, purtător de cuvânt al Poliţiei. Tot zilele trecute, gestionara unui bar a reclamat la Poliţie faptul că un client i-a luat de pe bar telefonul mobil pe care îl lăsase nesupravegheat câteva mo­mente, iar un tânăr de 15 ani a rămas fără mobil după ce un prieten i l-a cerut pentru o convorbire. 

Mai multe articole despre:
mall smartphone posibil nu credea asa ceva