MENIU

Ce a făcut un polițist după ce a provocat un accident rutier

<p>Ce a făcut un polițist după ce a provocat un accident rutier</p>

Un agent de poliţie din cadrul Biroului Rutier Călăraşi a fost reţinut, pentru 24 de ore, de procurori, după ce a produs în noaptea de marţi spre miercuri un accident rutier, pe strada Bucureşti din municipiul Călăraşi şi apoi a fugit de la locul faptei. În urma accidentului rutier, un bărbat în vârstă de 35 de ani, ce se afla în autoturismul care a fost lovit de cel al agentului de poliţie, a suferit multiple traumatisme.

Potrivit comunicatului ISU Călăraşi, la sosirea echipajului SMURD, persoana prezenta un traumatism cranio-cerebral și plagă de aproximativ cinci centimetri la nivelul capului, în regiunea frontală, traumatism facial cu plagă de aproximativ șase centimetri în zona pometelui drept, suspiciune de fractură la nivelul claviculei și traumatism la membrul superior drept.

Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri bărbatului, i-au toaletat plăgile și i-au aplicat pansament compresiv, i-au aplicat guler cervical, l-au imobilizat pe targă, i-au administrat oxigen și i-au monitorizat funcțiile vitale, după care acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Călărași (Unitatea de Primiri Urgențe).

“Ne delimităm de un astfel de comportament care nu face cinste calităţii de poliţist” a declarat pentru mediacalarasi.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi, inspector Ramona Tudor.

În momentul producerii accidentului acesta circula cu maşina personală şi nu se afla în timpul serviciului.

Agentul de poliţie este încadrat la Poliţia Municipală Călăraşi din anul 2008, din sursă externă.

Poliţistul vinovat de producerea accidentului rutier a fost găsit de organele de cercetare după circa 12 ore de la săvârşirea faptei. Cel mai probabil, agentul de poliţie va fi prezentat, joi, instanţei cu mandat de arestare preventivă, informează mediacalarasi.ro.