MENIU

Caz șocant la Timișoara! Un medic stomatolog s-a sinucis din cauza depresiei

Depresia și teama de abandon l-ar fi împins pe un medic stomatolog din Timișoara să-și pună capăt zilelor. Acestea ar fi primele concluzii ale specialiștilor, care trag un semnal de alarmă în ceea ce privește creșterea numărului de sinucideri de la noi din țară. Într-un mesaj pe facebook, bărbatul a vorbit despre problemele pe care le avea în cuplu și a învinuit-o pe soția sa de faptul că vrea să își refacă viața. Cei doi aveau împreună un băiețel de patru ani. 

Soția l-a găsit pe bărbat fără viață, în casa în care locuiau împreună. A sunat după ajutor, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru el. 

Înainte de a face gestul extrem, medicul stomatolog a scris pe facebook un mesaj de adio, în care îi reproșa soției că își neglijează familia și că devine violentă când se ceartă cu el. 


Vecinii au rămas fără cuvinte când au aflat despre gestul medicului stomatolog.


Specialiștii spun că depresia și teama de o despărțire sunt principalele cauze ale deciziei cumplite pe care a luat-o bărbatul.


Polițiștii au început cercetările pentru a stabili cu exactitate ce anume l-a îndemnat pe medicul stomatolog să recurgă la gestul extrem. 

Mai multe articole despre:
Timişoara medic video caz şocant