MENIU

Caz șocant în județul Alba. De unde a făcut rost un primar de bani de casă

La scurt timp după ce a fost ales primar în comuna Jidvei, din județul Alba, Alin Trif a hotărât că este cazul să locuiască într-o vilă pe măsura funcţiei. Cu timpul, însă, datoriile au crescut, iar când a venit ziua scadenţei, edilul din Jidvei a plătit direct din conturile primăriei, informează Realitatea TV.

Proaspăt instalat în funcţie, primarul şi-a făcut repede prieteni şi a început să ia materiale de construcţii pe datorie. Anii au trecut şi datoriile s-au strâns. Administratorul depozitului de materiale de construcţii i-a cerut în nenumărate rânduri să-şi achite datoria.

Strâns cu uşa, primarul s-a hotărât să rezolve problema datoriilor. Surpriză, însă! Administratorul depozitului a fost chemat la sediul Finanţelor Publice din Blaj, unde a fost informat că a primit 18.000 de lei direct din contul primăriei Jidvei.

Reprezentanţii societăţii comerciale i-au cerut imediat explicaţii primarului. Edilul ştia despre ordinul de plată, dar susţine că a greşit contabila.

Problema s-a remediat, este adevărat, însă doar după ce administratorul societăţii i-a cerut socoteală edilului. Cert este că primarul a rămas, în continuare, cu datoria intactă la magazin.

Mai multe articole despre:
datorie primar judetul Alba ordin de plata