MENIU

Caz incredibil în comuna Malovăț din Mehedinţi! Un mort este confundat cu un dispărut

Un bărbat, decedat pe marginea drumului, la jumătatea lunii decembrie, în comuna Malovăț, nu a fost înmormântat nici până acum. Totul din caza unor cercetări ale poliției, care sunt contestate de primarul comunei mehedințene, dar și de martori. Este tot mai limpede, iar indiciile tot mai evidente, că mortul care stă la morgă de aproape o lună nu este cel indicat de polițiști. Scandalul a luat o asemenea amploare, încât șeful IPJ Mehedinți a ordonat redeschiderea cazului.

Situația bizară, prezentată de media și care a făcut înconjurul țării, privind mortul de la Malovăț se accentuează. Mai mult, apar noi date care conduc tot mai mult spre ideea că primarul comunei are dreptate și că acel cadavru de la morgă nu are nicio legătură cu cetățeanul dispărut al comunei, Traian Tărăbîc. Mai exact, pe la jumătatea lunii decembrie, pe marginea drumului național Severin – Tîrgu-Jiu, pe raza localității Malovăț, a fost descoperit cadavrul unui bărbat necunoscut. Acesta a fost dus la morga Spitalului Județean, unde zace și acum, neridicat de nimeni. La câteva zile distanță, din comuna Malovăt a fost dat dispărut un alt bărbat, care se numește Traian Tărăbîc și care era cunoscut în comunitate cu porecla de Ioan al Stanei.

După vreo trei săptămâni, criminaliștii au ajuns la concluzie că Traian Tărăbîc și necunoscutul mort pe marginea drumului ar fi una și aceeași persoană și au transmis Primăriei din Malovăț invitația de a-l ridica de la morgă. Doar că atât primarul comunei, Ion Michescu, cât și mai mulți săteni, printre care și un consilier local, susțin că au fost la fața locului când s-a găsit cadavrul și că nu este vorba de Traian Tărăbîc, consăteanul lor. Mai mult, consilierul local Vasile Mănescu a fost la morgă și a văzut cadavrul, despre care susține că nu este nicidecum al celui dispărut. Consilierul este credibil, deoarece dispărutul Traian Tărăbîc era un om necăjit al satului care lucra la el în curte și avea toate motivele să îl cunoască foarte bine.

Detalii pe Realitatea de Mehedinți

Mai multe articole despre:
Mehedinţi caz şocant Malovăţ