MENIU

Carnagiu pe DN 7. Trei persoane au murit. Şoferul unei cisterne a intrat pe contrasens

Trei persoane au murit, iar două sunt în stare gravă la spital după ce un tir, o cisternă şi trei automobile s-au lovit. Vinovat este şoferul cisternei care, spun martorii, era în cabină cu o prostituată. Acesta a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens.

Martorii spun că şoferul cisternei a ieşit brusc de pe banda lui de mers şi a lovit pe rând trei automobile care i-au ieşit în cale după care s-a oprit într-un tir.

Se pare că şoferul avea în cabină o femeie de moravuri uşoare.

În urma impactului de pe Drumul Naţional 7 două persoane au murit pe loc, iar o alta la spital. La secţia de reanimare a spitalului judeţean Vâlcea se află încă doi oameni care sunt în stare foarte gravă şi doi cu răni uşoare.

"Din primele cercetări reiese că un conducător a unei autocisterne a pătruns pe sensul opus unde a lovit trei autoturisme şi a intrat în impact cu un autotren.", spune Cătălin Oprescu, şef Birou Rutier Râmnicu Vâlcea.

Şoferul cisternei a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ. Traficul pe DN 7 a fost blocat total timp de trei ore.

Mai multe articole despre:
accident morţi Râmnicu Vâlcea tir