MENIU

ALBA: A vrut să-l ia acasă pe soţul băut care urmărea deschiderea Cupei Mondiale. Urmarea e ŞOCANTĂ

Bătută cu pumnii şi picioarele de soţul microbist!

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014 a debutat cu pumni şi picioare pentru o femeie din Alba Iulia, care a încercat să-şi convingă soţul să plece de la bar şi să se întoarcă acasă. Femeia care a fost bătută cu bestialitate a scăpat cu greu de furia microbistului şi a sunat la 112, iar soţul ei riscă să fie cercetat penal, scrie Voceatransilvaniei.ro.

Dorel M, în vârstă de 64 de ani se uita, împreună cu prietenii, într-un bar, la festivitatea de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia. În jurul orei 21:00, soţia acestuia a intrat în bar şi i-a spus bărbatului să o însoţească acasă.

Aflat deja sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul a refuzat categoric, iar cei doi au început să se certe. Într-un final a pus capăt disputei lovind-o cu pumnii şi picioarele, a declarat Cosmin Jurcoveţ, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba.

Femeia bătută a reuşit să fugă şi a sunat la 112, iar în ajutorul acesteia a intervenit un echipaj de jandarmi, care a constatat că prezenta semne ale unei agresiuni fizice.

Citeşte mai mult pe Voceatransilvaniei.ro.