MENIU

Ca pe vremea lui Ceauşescu! Mobilizare la secţia Pediatrie Deva, poate vine Sorina Pintea

Mobilizare ca pe vremea lui Nicolae Ceauşescu la secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Deva, de teamă că ministrul Sănătății, Sorina Pintea, va face o vizită inopinată, după scandalul provocat în presă după apariţia unor imaginin care arată mizeria dintr-un salon în care se afla cu copilul ei, gândaci.

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, a scris pe pagina sa de pe rețeaua de socializare că la spitalul din Deva ar fi agitație mare la aflare veștii că este posibil ca ministrul Sănătății să vină în inspecție. „Mopurile sfârâie în mâinile infirmierelor, pentru prima dată în ultimul secol își vor face apariția miraculoasă la băi: săpunul lichid, hârtia igienică și colacul de pe budă. Există miracole…”, a scris deputatul, potrivit Realitatea de Hunedoara. 

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, la Baia Mare, că va trimite controale la spitalul din Deva, după ce a văzut imaginile din Secția de Pediatrie. „Vom lua măsurile cele mai drastice. Am văzut şi eu imaginile”, a afirmat Pintea.

Detalii pe Realitatea de Hunedoara.

Florin Iordache, "la stat e ca la privat?!" Gândaci în secţia de pediatrie de la Deva (FOTO + VIDEO)

Mai multe articole despre:
spital Deva gândaci Sorina Pintea