MENIU

Bărbat din Bacău, omorât de cizmarul satului cu un ac folosit pentru găurirea tălpilor

Un bărbat din localitatea băcăuană Odobeşti a fost arestat, joi, sub acuzaţia de omor, după ce şi-ar fi ucis un consătean cu un ac pe care-l folosea ca cizmar la găuritul feţelor şi al tălpilor de papuci, nemulţumit că nu i-ar fi plătit o lucrare făcută în trecut.

Potrivit primelor cercetări desfăşurate de către anchetatori, cei doi au început, iniţial, să se certe în faţa unui bar din Odobeşti, victima fiind cea care a provocat scandalul, nemulţumită de modul în care cizmarul i-a reparat o pereche de ghete, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cizmarul a reacţionat şi, după ce i-a amintit bărbatului de 46 de ani că nici măcar nu i-ar fi fost plătită lucrarea, i-a înfipt direct în piept acul pe care-l avea în buzunar şi pe care-l folosea în activitatea sa de cizmărie la găuritul feţelor şi al tălpilor la papuci.

"Autorul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru comiterea infracţiunii de omor. Serviciul de Medicină Legală va face necropsia pentru a stabili cauzele exacte ale decesului", a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, Felix Bănilă.

Prezentat Tribunalului Bacău, cizmarul din Odobeşti a fost arestat preventiv pentru 29 de zile sub acuzaţia de omor.

Mai multe articole despre:
Bacău crimă ac cizmar