MENIU

Bărbat de 36 de ani, ucis în bătaie de un vecin care l-a lovit cu o bâtă de baseball

<p>Bărbat de 36 de ani, ucis &icirc;n bătaie de un vecin care l-a lovit cu o b&acirc;tă de baseball</p>

Un bărbat de 36 de ani din comuna Holboca, județul Iași, a fost ucis în bătaie de un vecin, care l-a lovit în cap cu o bâtă de baseball, martorii afirmând că cei doi s-au luat la ceartă în timp ce se întorceau de la un bar din sat, în noaptea de marți spre miercuri.

Martorii spun că cei doi bărbați, Costel Ștefan Ciupeică, în vârstă de 20 de ani, și, Mihai Luca, de 36 de ani, erau vecini și ar fi plecat împreună la un bar din sat, iar după miezul nopții, după ce au consumat o cantitate mare de alcool, aceștia s-au luat la bătaie în local. La ieșirea din bar, bărbatul de 20 de ani a luat o bâtă de baseball cu care l-a lovit pe celălalt în cap, acesta fiind găsit decedat de către echipajul ambulanței ajunse la fața locului.

”S-au dus la o cârciumă și au băut până la miezul nopții, apoi au început să se contrazică, iar Mihai Luca i-a tras o palmă celuilalt, care a luat o bâtă de baseball și l-a lovit în cap. A intervenit cineva care a chemat ambulanța și Poliția, dar bărbatul de 36 de ani nu a mai putut fi salvat“, a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX, Gheorghe Stefurac, primarul comunei Holboca.

Reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Poliție au spus că polițiștii ajunși la fața locului l-au audiat pe tânărul de 20 de ani, care și-a recunoscut fapta, iar cazul a fost preluat de procurorii Parchetului Tribunalului Iași.

Mai multe articole despre:
Iaşi vecin bâtă de baseball