MENIU

Au spart un bar de două ori în aceeaşi noapte. Poliţiştii i-au prins

Doi băieți de 19 ani și o fată de 16 ani, care s-au hotărât să jefuiască localul în care unul dintre tineri lucra ca barman, în Timișoara, au intrat să fure de două ori în aceeași noapte, iar la a doua lovitură au fost prinși de polițiști.

Totul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni într-un local din zona Căii Șagului din Timișoara. Unul dintre băieți muncea ca barman acolo și avea cheia de la ușa de acces. Au așteptat ca localul să se închidă și au trecut la treabă, scrie Tion.ro.

„În fapt, bănuiţii ar fi pătruns, de 2 ori în aceeaşi noapte, în societatea respectivă folosindu-se de cheia de la uşa de acces pe care o deţinea unul dintre ei, angajat ca barman, iar din interior ar fi sustras un televizor LCD, un aparat pentru cafea, băuturi alcoolice, răcoritoare şi mai multe produse alimentare. Totodată, bănuiţii ar fi deschis cu ajutorul unor unelte aparatele tip slot machine şi ar fi sustras bani din interior. Prejudiciul în valoare de 8500 de lei a fost recuperat în totalitate de poliţişti, bunurile fiind predate păgubiţilor”, povestesc cei de la IPJ Timiș.

Mai multe articole despre:
hoţi spargere bar