MENIU

ALERTĂ în Iaşi: copil de 5 ani, dispărut de acasă. Poliţiştii îl caută de mai multe ore

<p>Politia, pe filiera Pokemon Go</p>

Polițiștii ieşeni caută un copil de 5 ani, care a plecat de acasă și nu s-a întors până în prezent. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112.

Andrei, în vârstă de 5 ani, a dispărut de acasă, din localitatea Ţibana, județul Iaşi. Copilul are 1,00 metru înălţime, ochi negri, păr șaten, ten măsliniu, a precizat Anca Vîjâiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

La data dispariţiei, purta pantaloni trening albastru deschis cu dungi portocalii la buzunare, iar la bată dungi verzi, iar la 3/4 dungă orizontală alb cu verde, bluză roşie cu dungă albastră pe mâneca stângă, mâneci lungi la baza gâtului, cizme de cauciuc de culoare albastră, relatează presa locală.

La căutări participă poliţiştii din cadrul Biroului Urmăriri, Secţiei de Poliţie Miroslava, Postului de Poliţie Miroslava, un poliţist cu câinele de urmă, poliţişti de frontieră cu o autospecială prevăzută cu termoviziune precum şi localnici.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.