MENIU

ALBA: A postat pe Facebook o poză cu noul iubit. Ce s-a întâmplat după aceea e ÎNGROZITOR

O tânără din Alba a fost ucisă de fostul ei iubit după ce a postat pe Facebook o fotografie alături de noul prieten, scrie ziarulunirea.ro. Ucigaşul s-a sinucis. 

Tragedie în două familii din Alba. O tânără a fost omorâtă cu lovituri de cuţit de fostul prieten, iar agresorul s-a spânzurat într-o pădure de lângă comuna în care locuia aceasta.

Loredana pare să fi plătit preţul de a-şi fi refăcut viaţa sentimentală alături de un nou iubit şi de a fi din nou fericită. Ceea ce l-a scos din minţi pe criminal pare să fi fost anunţarea pe Facebook, chiar în duminica de Rusalii, a noii relaţii de dragoste a tinerei şi postarea unei poze alături de noul său iubit.

Gelozia l-a transformat pe Marius Iulian Oltean într-o bestie şi, orbit de gelozie, acesta a atacat-o pe Loredana în noaptea de luni spre marţi cu mai multe lovituri de cuţit, în zona gâtului, a pieptului, spatelui dar şi pe antebraţe, semn că tânara a încercat din răsputeri să se apere. A aruncat-o apoi din maşină şi a abandonat-o pe marginea drumului, la mai puţin de 300 de metri de locuinţă.

Trupul a fost găsit chiar de tatăl Loredanei, care a anunţat poliţia. Criminalul n-a mai aşteptat pedeapsa semenilor şi s-a spânzurat într-o pădure din apropierea localităţii Hopârta, imediat după comiterea faptei.

Citeşte mai mult pe ziarulalba.ro

Mai multe articole despre:
Alba crimă Facebook