MENIU

Agentul de pază al unui local, înjunghiat mortal de un client, patronul fiind şi el rănit

Agentul de pază al unui local, înjunghiat mortal de un client, patronul fiind şi el rănit

Un tânăr de 26 de ani, agent de pază la un local din municipiul Vulcan, a murit după ce a fost înjunghiat de un client recalcitrant, pe care el şi patronul barului l-au scos din local, patronul şi agresorul, imobilizat de ceilalţi clienţi, ajungând la Spitalul de Urgență din Petroșani.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Hunedoara, o altercaţie în care au fost implicate trei persoane a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în faţa unui local din municipiul Vulcan, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Din primele cercetări reiese că scandalul a avut loc pe fondul consumului de alcool, agentul de pază şi patronul localului încercând să scoată un client recalcitrant din bar. "Din primele verificări a rezultat că agresorul, în calitate de consumator în localul aparţinând părţii vătămate, a devenit recalcitrant, astfel că administratorul societăţii comerciale şi omul de ordine l-au evacuat din local. În faţa localului, clientul a devenit violent şi, folosind un cuţit, a înjunghiat mortal agentul de pază şi l-a rănit prin înjunghiere şi pe administratorul localului", a declarat Laura Bradu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara.

Potrivit anchetatorilor, agentul de pază care a murit avea 26 de ani. Tânărului i-a fost secţionată artera femurală de către agresor, ulterior clienţii din local intervenind şi imobilizându-l pe agresor, care a fost rănit. Patronul localului, înjunghiat şi el, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. La acelaşi spital a ajuns şi agresorul, care are 24 de ani.

"Ambii pacienţi sunt internaţi pe ATI. Sunt în stare stabilă. Unul dintre pacienţi a fost supus unei intervenţii chirurgicale", a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, Alin Vasilescu, managerul Spitalului de Urgenţă din Petroşani.
Cercetările în acest caz sunt continuate sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Mai multe articole despre:
crimă Petroşani înjunghiat agent de pază