MENIU

Accident oribil în județul Hunedoara. Doi morți

Accident oribil în județul Hunedoara. Doi morți

Două persoane au murit şi alte patru, între care şi o fetiţă de doi ani, au fost rănite grav, într-un accident produs, vineri seară, pe DN7, între Deva şi Arad, în care au fost implicate un TIR şi un autoturism înmatriculat în Bulgaria, transmite corespodentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu, două persoane au decedat şi alte patru, între care şi o fetiţă de doi ani, au fost rănite grav într-un accident produs, vineri seară, pe DN7, între Deva şi Arad, după ce şoferul unui TIR nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, iar autotrenul a derapat într-o curbă şi a intrat pe contrasens.

"Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Brăila, în timp ce conducea un autotren pe DN7, între localităţile Zam şi Burjuc, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de carosabil umed, a derapat şi a pierdut controlul direcţiei în curbă, pătrunzând pe contrasens şi tamponând fontal un autoturism înmtariculat Bulgaria, cu volan pe partea dreaptă, condus de un cetăţean bulgar în vârstă de 31 de ani. În urma impactului a rezultat decesul a doi pasageri din autoturism şi rănirea conducătorului autoturismului şi trei alţi pasageri din autoturism, printre care şi o minoră în vârstă de doi ani, toţi cetăţeni bulgari”, a mai declarat subcomisarul Niţu.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar şoferul TIR-ului a fost dus la spital pentru a i se preleva probe în vederea stabilirii alcoolemiei.

Traficul rutier a fost blocat total pe DN7 aproximativ o oră şi jumătate.

Mai multe articole despre:
accident Hunedoara accident mortal