MENIU

Accident în intersecție. Ambulanța a fost răsturnată de un autoturism. Doi oameni au ajuns la spital

Două persoane au fost rănite, după ce o ambulanţă a fost lovită de un autoturism, iar apoi s-a răsturnat, accidentul având loc, luni dimineaţă, într-o intersecţie din Timişoara, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Potrivit poliţiştilor, o ambulanţă a pătruns în intersecţie cu semnalele acustice şi luminoase pornite, iar în acelaşi timp un autoturism care venea pe bulevardul Liviu Rebreanu a pornit la culoarea verde a semaforului, fără să observe ambulanţa. Şoferul autoturismului le-a spus poliţiştilor că nu a văzut ambulanţa deoarece în dreptul său, pe partea stângă, se afla un camion.

Autoturismul şi ambulanţa s-au ciocnit în intersecţie, iar în urma accidentului ambulanţa s-a răsturnat pe o parte, în cădere acroşând un biciclist.

În ambulanţă se aflau şoferul şi o asistentă medicală care se îndreptau spre un caz medical, iar în urma impactului asistenta şi biciclistul au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean din Timişoara.

În acest caz, poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească exact împrejurările producerii accidentului şi cine se face vinovat de acesta.