MENIU

Accident grav la Iaşi, un copil mort, altul grav rănit

Tragedie  miercuri seară, în localitatea ieşeană Ciurea. Doi copii au ajuns sub roţile unei maşini de transport mărfuri, după ce au coborât un deal aşezaţi în şezut pe un skateboard. Amândoi copiii, de 7, respectiv 9 ani au fost transportaţi în stare gravă la spital, însă din păcate unul dintre băieţi a murit.   

“Un copil de 9 ani a fost găsit în stop cardio-respirator la locul producerii accidentului. Echipajul medical încearcă resuscitarea acestuia, el fiind transportat la Spitalul Clinic de Pediatrie Sfânta Maria, din Iași, de către un echipaj SMURD – TIM.

Acesta a suferit o fractură de bazin, fractură deschisă de gambă și femur, dar și un traumatism toraco-abdominal”, a declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, coordonatoarea UPU-SMURD Iași.

Din păcate, băiatul 9 ani, transportat la Spitalul de Copii Sf Maria din Iaşi nu a rezistat. Medicii au declarat decesul la aproape două ore de când a ajuns în unitatea de primiri urgenţe.
 
Şoferul susţine că nu i-a văzut şi că circula cu 30-40 de kilometri la oră, n-a mai avut timp să încetinească, iar copiii au ajuns sub roţile maşinii. La proba etilotestului a reieşit faptul că şoferul nu consumase băuturi alcoolice. Poliţiştii l-au dus pe bărbat la spital pentru prelevarea de probe biologice, si, ulterior, la audieri la Poliţia Rutieră, potrivit Realitatea TV. 

Toate detaliile pe www.realitateadeiasi.net

sursă foto: bzi.ro

Mai multe articole despre:
accident