MENIU

Accident grav în Buzău: o fetiţă de doi ani a murit, alte patru persoane sunt grav rănite

<p>Accident grav &icirc;n Timiș. Patru persoane, dintre care doi politiști, au ajuns la spital</p>

Un accident rutier grav s-a petrecut duminică, 24 ianuarie, pe DJ 203 K, în fața Primăriei Cernătești. Patru persoane au fost grav rănite, iar o fetiţă de doi ani a murit.

Primele date ale anchetei arată că vina îi aparţine unui şofer în vârstă de 32 de ani. Acesta se afla în maşină împreună cu soţia lui şi cei doi copii - un băiat de 8 ani şi o fetiţă de 2 ani.

În localitatea Cernăteşti, într-o curbă, bărbatul a pierdut controlul volanului, după ce ar fi încercat să ocolească o groapă din asfalt. Maşina a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un autoturism condus de o femeie de 33 de ani, din aceeași localitate.

Impactul a fost deosebit de puternic, ambele maşini fiind avariate serios, iar ocupanții celor două autoturisme fiind grav răniţi. Cu toţii au fost transportaţi la Spitalul Județean de Urgență Buzău, scrie presa locală. Ulterior, starea fetiţei de 2 ani s-a agravat, copilul fiind la transferat la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti. Câteva ore mai târziu, micuţa s-a stins din viaţă.

Celelalte victime ale accidentului se află încă internate la SJU Buzău, în stare gravă.

Poliţia a demarat o anchetă pentru stabilirea circumstanţelor producerii accidentului.