MENIU

Accident cumplit la Câmpulung: a căzut pe stradă şi a fost călcat de două maşini

<p>Accident cumplit la C&acirc;mpulung: a căzut pe stradă şi a fost călcat de două maşini</p>

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Vama, care se deplasa pe o bicicletă, a avut parte de o moarte cumplită, fiind călcat de două maşini. Accidentul s-a petrecut joi noapte, în jurul orei 22.00, pe DN 17, în comuna Vama, scrie monitorulsv.ro.

Conform anchetei poliţiei, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, aflat la volanul unui Nissan, şi un alt şofer de 59 de ani, din judeţul Alba, aflat la volanul unei Skoda Fabia, care circulau în coloană, au observat în ultimul moment o persoană pe carosabil, pe care nu au reuşit să o evite, ambele maşini trecând peste trupul persoanei căzute.

Din ancheta ulterioară a poliţiei rezultă că bărbatul decedat, Gavril Dranca, se deplasa pe o bicicletă iar la un moment dat, din motive necunoscute, a căzut pe carosabil. Lângă cadavru a fost identificată bicicleta, poliţiştii remarcând că bărbatul circula fără elemente reflectorizante.

Cei doi conducători auto au declarat în faţa anchetatorilor că au observat în ultimul moment victima şi nu au avut cum să evite tragedia.

Ambii şoferi implicaţi în accidentul mortal au fost verificaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu erau băuţi.

În cazul biciclistului, alcoolemia va fi stabilită în urma probelor recoltate la necropsie.

Poliţia continuă ancheta pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Mai multe articole despre:
accident maşini biciclist Câmpulung Moldovenesc