MENIU

Accident cu imagini de groază

Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 8.00, pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia, în zona unui centru de colectare a fierului vechi. În urma impactului, o persoană a fost rănită şi un stâlp de telefonie fixă a fost pus la pământ.

Din primele informații, un autoturism Skoda a intrat în coliziune cu un TIR, pe șoseaua de centură a orașului Alba Iulia, în zona unui centru de colectare a materialelor feroase, scrie alba24.ro.

Un echipaj SMURD a intervenit la fața locului pentru a acorda îngrijiri medicale unei persoane, pasager în Skoda.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la ora 7.58, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că pe şoseaua de ocolire a municipiului Alba Iulia a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că N.T.G., de 25 de ani, din comuna Horea, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Teiuş – Sebeş, s-a angajat într-o depăşire fără să se asigure corespunzător, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autotractor condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 56 de ani, din judeţul Timiş.

Mai multe articole despre:
poliţişti accident imagini IPJ Alba