MENIU

Accident bizar la Iaşi, trei muncitori care asfaltau grav răniţi (VIDEO)

Accident bizar la Iaşi, în urma căruia doi muncitori care turnau asfalt au fost grav răniţi, iar un al trelea a scăpat cu răni ceva mai uşoare.  

Acidentul s-a petrecut în urma unei succesiuni de incidente în trafic, scrie ziaruldeiasi.ro. Un tramvai a acroşat un compactor care s-a răsturnat peste doi muncitori. Şoferul unui autoturism care venea din spatele tramvaiului a încercat să evite impactul cu utilajul răsturnat şi a lovit o basculantă încărcată cu bitum, care staţiona la marginea drumului.

În urma acestui carambol, doi muncitori sunt in stare foarte gravă. 

UPDATE 1: Poliţiştii au stabilit că muncitorii au mutat un grilaj pe care se aflau semne de avertizare rutieră şi ocolire într-un loc în care n-a putut fi văzut de participanţii la trafic. "S-a întocmit dosar pentru vătămare corporală din culpă. Au fost descoperite mai multe nereguli. Se efectuau lucrări neautorizate în zona drumului public, nu au fost luate măsuri de sănătate şi securitate în muncă", a explicat Adina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Iaşi.

UPDATE 2: Cei trei muncitori au fost internaţi la Urgenţe. Unul dintre răniţi este intubat, iar al doilea are traumatism cranio cerebral cu pierderea cunoştinţei, traumatism toraco-abdominal şi traumatism umăr drept.

sursă foto şi video: ziaruldeiaşi.ro

Mai multe articole despre:
accident Iaşi video grav răniţi