MENIU

A treia condamnare în dosarul „Sclavie la Berevoeşti”!

Curtea de Apel Piteşti a dat a treia condamnare în dosarul „Sclavie la Berevoeşti”. Cei cinci inculpaţi au primit pedepse cuprinse între 4 şi 10 ani.

La toţi inculpaţii pedepsele au fost micşorate faţă de cele date de Tribunalul Argeş, în luna mai a acestui an, scrie Realitatea de Argeș.

A treia condamnare în dosarul „Sclavie la Berevoeşti”! Inculpaţii, ridicaţi de mascaţi de acasă, miercuri, după ce Curtea de Apel Piteşti a dat sentinţa definitivă şi a emis mandatele de executare. Celor cinci inculpaţi le-au fost micşorate pedepsele iniţiale date de Tribunalul Argeş. Astfel, Iosif Ursu a primit 8 ani închisoare, faţă de 11 ani. Costinel Ionuţ Furdui, va executa 10 ani, faţă de 14 ani cât avea iniţial. Florica Ursu, are de ispăşit 6 ani şi nu 8 cât dăduse tribunalul. Marian Marinoiu va ispăşi 7 ani şi o lună, mai puţin faţă de 10 ani, cât primise la fond. Lenunţa Mădălina Păun, are de executat 4 ani, şi nu 5 ani şi 4 luni cât fusese iniţial, în timp ce Daniel Grancea va executa 6 ani, mai puţin cu 3 ani faţă de pedeapsa de 9 ani, dată de Tribunalul Argeş. 

Știrea completă aici.

Mai multe articole despre:
Argeş închisoare Berevoiesti dosar sclavie