MENIU

A plecat cu oile la păscut, dar a adormit pe câmp. Când s-a trezit, ceva şocant s-a întâmplat

Un cioban din comuna vrânceană Garoafa a fost găsit mort pe câmp, lângă un stâlp de electricitate.

Trupul neînsufleţit al tânărului de doar 19 ani a fost descoperit de un localnic. Acesta din urmă a anunţat imediat Poliţia, iar un  echipaj a sosit rapid la faţa locului.

"Tânărul a fost găsit ăn apropierea unui stâlp de medie tensiune, amplasat la marginea izlazului satului Răchitosu. Cadavrul, care prezenta urme profunde de arsură, a fost transportat în vederea efectuării necropsiei", a precizat subcomisar Bogdan Toader pentru presa locală.

Primarul comunei Garoafa, Gheorghe Maghiaru, a povestit că ciobanul făcea parte dintr-o familie cu venituri modeste, motiv pentru care a fost nevoit să se ocupe el însuşi de înmormântare.

"Băiatul lucra ca cioban la o stână, era tare cuminte şi liniştit. Ieri după-amiază a fost cu oile la păscut. Probabil el a adormit şi oile a plecat. Când s-a trezit şi a văzut că oile nu mai sunt, s-a urcat pe stâlp să se uite după ele şi atunci s-ar fi electrocutat", a declarat edilul. "A fost aruncat la câţiva metri, într-un şanţ, iar telefonul a fost găsit pe stâlp. Oile au luat-o către casă, iar când proprietarii au văzut că nu este şi băiatul, au plecat să îl caute. Băiatul provine dintr-o familie amărâtă, fiind crescut de tată. Ne-am ocupat noi de tot pentru a fi înmormântat creştineşte", a adăugat primarul în final.