MENIU

A MURIT la spital! Tragedie cumplită

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean Sibiu declară că pacientul a ajuns la Unitatea Primiri Urgenţe în jurul ore 01:00, prezentând multiple traumatisme, motiv pentru care pacientul a intrat în comă şi ulterior a decedat.

"Pacientul a ajuns la noi în jurul orei 01:00 cu traumatism cranio-facial, fractură oase nazale, fractură perete anterior sinus maxilar, fractură arcadă zigomatică, epistaxis bilateral şi a fost internat pe Secţia Chirurgie Buco-Maxilo-Facială. Ulterior pacientul a făcut stop cardio-respirator, a intrat în comă şi în pofida eforturilor medicilor a decedat. Decesul a survenit în urma trumatismului cranio-facial şi vertebro-medular", spun reprezentanţii Spitalului Judeţean Sibiu.

Un barbat de 61 ani, instituționalizat la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Persoane cu Handicap (CRRPH) Cisnădie a decedat în noaptea de luni spre marţi, potrivit unor surse din cadrul centrului, după ce a fost agresat de un alt beneficiar de 37 de ani, diagnosticat cu problemelor psihice grave.

Mai multe, pe turnulsfatului.ro.

Mai multe articole despre:
spital bolnav Sibiu