MENIU

A murit de Paște, în drum spre iubita lui, într-un accident îngrozitor

Alexandru Hanu, un tanar de 25 de ani, din localitatea Gradistea, si-a pierdut viata, duminica, dupa ce un sofer baut a izbit in plin masina pe care o conducea, chiar la intrare in orasul Ianca, fugind apoi de la locul accidentului, potrivit infobraila.ro.

In ziua de Paste, familia lui Alexandru a hotarat sa plece in vizita la bunici, care locuiesc in Constanta, insa tanarul, sofer profesionist de TIR, a refuzat, spunand ca vrea sa stea acasa pentru a se odihni, efectuand mai multe curse cu tirul in zilele precedente. De asemenea, avea de gand sa petreaca seara impreuna cu prietenii si cu iubita lui.

In jurul orei 22.00, Alexandru Hanu s-a urcat intr-un autoturism marca Tico si a plecat dinspre Gradistea spre spre Urleasca, acolo unde locuia iubita, insa nu a mai apucat sa o vada. La iesire din Ianca, masina barbatului a fost lovita de un Ford care circula cu viteza, si care i-a aparut in fata, pe sensul sau de mers. Neprevazutul l-a oprit pe Alexandru, care avea experienta in sofat, sa schiteze vreun gest pentru a evita impactul.

Autoturismul condus de tanar a fost pur si simplu facut praf, Alexandu fiind prins intre fiarele contorsionate, cu multiple leziuni interne, fracturi si traumatisme. Echipajul de pe ambulanta sosita la fata locului a incercat sa il tina in viata, insa acesta s-a stins chiar in timpul manevrelor de resuscitare.

Mai mult pe infobraila.ro.

Mai multe articole despre:
accident Brăila tico ianca