MENIU

A lăsat creionul de tensiune pentru pensulă. Un sat întreg este pictat de el

Un sat din Galaţi s-a transformat în galerie de artă. Gardurile şi pereţii caselor au prins viata sub pensula unui artist care a împânzit localitatea cu picturi. Omul a fost chemat să deseneze chiar şi magazinul din sat. De meserie electrician, Sorin a simţit întotdeauna că menirea lui este alta şi şi-a urmat chemarea. Tot satul se mândreşte cu el. Un reportaj realizat de REALITATEA TV. 

Odată ajunşi la Şiviţa, în judeţul Galaţi, trebuie să vă faceţi timp să străbateţi satul de la un capăt la altul, ca să admiraţi operele lui Sorin Grecu. 

"Din clasa a treia am început să zbârcâi toate caietele. Am început Şcoala Populară de Artă, n-am terminat-o, a început Revoluţia. Am fost împuşcat în Revoluţie şi am renunţat. Am făcut doi ani. Nu aveam ce să învăţ. Dacă ştiam eu de la mine, de ce să mai învăţ?", a spus  Sorin Grecu.

Sorin Grecu are 47 de ani, iar de meserie este electrician. Mereu a simţit că trebuie să facă şi altceva în viaţă, aşa că s-a apucat de pictat.

Pictorul a fost solicitat şi de patronul magazinului din sat.


Ca mulţi alţi români, Sorin Grecu a lucrat şi în străinătate, dar s-a întors acasă. Recent, el a primit o ofertă de muncă în Ibiza. 

 
Mai multe articole despre:
Galaţi sat video pictor electrician