MENIU

A închiriat apartamentul din Constanța unui bărbat bine îmbrăcat.Ce a descoperit mai târziu înăuntru

Erol Becmambet și fratele său

O femeie care i-a închiriat un apartament din Constanța unui bărbat bine îmbrăcat, cu 200 de euro pe lună, a descoperit că în el s-au mutat mai mulți boschetari. 

Erol Becmambet, un bărbat care tocmai a terminat de ispășit o pedeapsă cu închisoare pentru omor, a creat un imens scandal după ce a devenit chiriașul unui apartament din Constanța. După semnarea contractului, proprietarii s-au trezit că locuința este plină cu boschetari, scrie replicaonline.ro

Fraţii Erol şi Genghiz Becmambet sunt două personaje pitoreşti, foarte cunoscute de poliţiştii Secţiei 5. Erol a fost condamnat pentru crimă, iar celălalt este ştiut drept persoană care mănâncă şi doarme prin gunoaie. 

După ce a închiriat apartamentul, cu 200 de euro pe lună, proprietara a fost sunată de vecini, care i s-au plâns că mai mulţi boschetari se tot perindă pe acolo şi fac gălăgie. 

M-a sunat vecinul de la etajul inferior că sunt nişte boschetari în imobil. La 11 noaptea m-au sunat (vineri spre sâmbătă - n.r.). Vă daţi seama că la ora aceea nu am avut cum să vin. Am venit sâmbătă pe zi, intrau valuri - valuri aici, peste tot numai gunoaie. Eu am dat casa zugrăvită, curată şi am găsit dezastru. Plină de boschetari, beau spirt şi rivanol. Astăzi (luni -n.r.) i-am dat afară din casă, am chemat şi Poliţia. Aveau bâte, corpuri contondente, a declarat femeia. 

Tot ea a spus şi faptul că a închiriat apartamentul unui bărbat bine îmbrăcat. Eu l-am văzut curat, bine îmbrăcat, de unde era să ştiu cine e, că e criminal, că e cu boschetarii, că doar nu-i scrie în frunte, a mai spus femeia. Domnul bine îmbrăcat era chiar Erol Becmambet, care a sosit şi el la faţa locului, dar şi fratele acestuia, Genghiz, cât şi agentul imobiliar care a tranzacţionat închirierea. Erol s-a enervat peste măsură când şi-a văzut lucrurile în stradă, începând să înjure şi să ameninţe că va da proprietarii, dar şi Poliţia, în judecată. Dacă au ajutat doi - trei boschetari la mutare, asta nu înseamnă că dormeau acolo. Hai, luaţi-mi lucrurile şi vă bag la tâlhărie. Cum să mi le scoateţi dintr-o casă pentru care eu am plătit? Eu sunt proprietarul că am plătit chiria pentru două - trei luni. Am acte, bă, voi sunteţi nebuni? Vă dau în judecată, să ştiţi, ţipa Erol.

Atât oamenii legii, cât şi agentul imobiliar i-au explicat cum stau lucrurile, că acel contract era încheiat între el şi proprietar, iar ceilalţi nu aveau nici un drept să vină în apartament.

Erol Becmambet şi-a omorât, prin înjunghiere, un coleg de pahar, în anul 2003. 

Mai multe articole despre:
Constanţa apartament închiriat