MENIU

A început demolarea stadionului Ion Oblemenco din Craiova

Stadionul "Ion Oblemenco"
<p>Stadionul "Ion Oblemenco"</p>

Constructorul sibian Con-A SRL, firma care se ocupă de demolarea stadionului “Ion Oblemenco” a intrat astăzi pe terenul fostului Central cu primele utilaje.

Firma a început cu desfacerea tartanului de pe pista de atletism, iar lunea viitoare va începe demolarea tribunelor. Reprezentanţii societăţii, care va şi construi noul stadion, au explicat că nu va fi nici o problemă cu termenul de execuţie de două luni pentru demolare, potrivit Gds.ro.

De materialele care vor putea fi valorificate (fier, beton, etc) se va ocupa Primăria Craiova.

Guvernul a aprobat amenajarea unui complex sportiv la sfârşitul anului 2014

Complexul sportiv va include două stadioane, dintre care unul pentru atletism, cu o capacitate de peste 5.000 de locuri, din fonduri exclusiv de la bugetul local al municipiului Craiova, şi un al doilea stadion cu o capacitate de 30.000 de locuri pentru fotbal şi rugby, construit de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Compania Naţională de Investiţii, cu o cofinanţare din bugetul local al muncipiului Craiova de 10% din valoarea investiţiei, conform Guvernului. Noul stadion de fotbal din Craiova va costa 55 milioane euro, durata estimată a contractului fiind de 17 luni.

 
Mai multe articole despre:
stadion Craiova demolare Ion Oblemenco