MENIU

A găsit un portofel cu o sumă uriașă și cecuri în alb. Ce a făcut apoi o farmacistă este incredibil

O turistă a uitat un portofel cu o sumă mare de bani și cecuri în alb la o farmacie din Constanța și l-a primit înapoi de la farmacistă după trei ore. 

Într-o clipă de neatenţie, o turistă româncă stabilită în Franța şi-a uitat portofelul la o farmacie aflată pe bulevardul Ferdinand din Constanța. În interiorul portofelului se găseau documentele personale, cecuri în alb, dar şi bani. Femeia a pierdut portofelul în timp ce se afla la cumpărături, scrie replicaonline.ro.

Dupa mai bine de trei ore, cand a realizat pierderea catastrofală, cu o infimă speranţă şi cu mare credinţă că Dumnezeu va face o minune, vârstnica a revenit la farmacie, acolo unde cu deosebită dezinvoltură şi surprinzătoare cinste şi amabilitate, farmacista Aedin Sibel i-a înapoiat bunurile pierdute cu zâmbetul de buze, declarându-se fericită că a putut să o ajute. Femeia a îmbrăţişat-o şi i-a mulţumit farmacistei pentru gestul de omenie.

"V-am mulţumit şi vă mulţumesc din nou, cu deosebit respect din adâncul sufletului, asigurându-vă că mă voi ruga zilnic pentru sănătatea şi fericirea domniei voastre. Mă numesc Maria N. Am 74 de ani, sunt născută în Constanţa şi trăiesc de foarte mulţi ani în Franţa, dar periodic, revin "acasă" să-mi astâmpăr dorul de ţară, de limbă, familie şi prieteni. De fiecare dată plec cu bateriile mai încărcate decât la venire", mărturiseşte femeia într-o scrisoare de mulţumire adresată farmacistei. Constănţeanca spune că va pleca în Franţa mult mai mândră de oamenii de pe meleagurile natale, "căci un reprezentant al acestui popor sunteţi Domnia voastră, stimata mea doamnă".

"Am făcut un gest firesc. Răsplata: fără cuvinte. Iar pe acestă cale şi eu le doresc ca Dumnezeu să fie alături de ei pretutindeni", a scris Aedin Sibel pe reţeaua de socializare Facebook.

Mai multe articole despre:
Constanţa portofel farmacistă