MENIU

A găsit pe câmp o armă veche de peste 70 de ani. Ce a făcut mai departe e şocant

<p>Un cadavru, găsit &icirc;ntr-o clădire dezafectată din Iaşi. Ce s-a &icirc;nt&acirc;mplat după aceea este şocant</p>

Un bărbat din localitatea Galaţii Bistriţei a ajuns de urgenţă la spital, după ce s-a împuşcat, cel mai probabil accidental, cu o armă găsită.

Bistriţeanul în vârstă de 46 de ani ar fi găsit arma pe câmpul din spatele locuinţei sale. În loc să o predea Poliţiei însă, acesta a dus-o acasă. Din nefericire, la scurt timp, bărbatul s-a împuşcat, cel mai probabil accidental, cu respectiva armă.

Potrivit oamenilor legii, este vorba de un dispozitiv format din țeavă și mecanism de dare a focului, de producție industrială, care prezenta urme avansate de ruginire şi care provene cel mai probabil din perioada 1939-1945, scrie presa locală.

Poliţiştii bistriţeni spun că bărbatul este deținător legal de armă letală, cu destinația vânătoare, încă din anul 1991, dar că a încălcat obligația de a preda de organelor de abilitate dispozitivul de armă letală găsit.

Acum, bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. Deocamdată însă, el este internat, în stare gravă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mureş.