MENIU

A cumpărat o pungă de mălai. A ajuns acasă să facă mâncare. Finalul e şocant

Ceea ce a descoperit într-o simplă pungă cu mălai, pe care a cumpărat-o din hypermarket a făcut-o să dorească să împărtășească imaginile cu utilizatorii Facebook.

Din imaginile pe care femeia le-a postat pe rețeaua de socializare, se vede clar că mălaiul pe care l-a cumpărat este plin de pânză de păianjen și chiar de viermi.

Pozele au fost postate de femeie, întrucât dorește că toate persoanele să cunoască faptul că produsele de la hypermarket-ul Auchan reprezintă de multe ori un pericol pentru sănătatea și integritatea corporală a consumatorilor.

Reporterii BUNĂ ZIUA IAȘI i-au contactat telefonic pe reprezentații hypermarket-ului, ocazie cu care aceștia au pecizat că i-au returnat banii femeii și că situația s-a rezolvat. 

"Încă de la semnalarea acestei situații responsabilul de calitate al magazinului a investigat imediat stocurile de produse, în conformitate cu procedurile interne și cele prevăzute de legislație. Menționam că nu s-a înregistrat nicio neconformitate în urma verificărilor realizate. Clientul s-a prezentat la magazin, iar magazinul, fiind de bună credința, a dat clientului contravaloarea produsului. Menționam faptul că nu a fost adus la magazin produsul semnalat de către client. Va asigurăm că în calitate de companie responsabilă, respectăm toate normele de igiena, sănătate publică și siguranță alimentară aflate în vigoare, precum și standardele interne aferente", au declarat reprezentanții hypermarket-ului.
 
 

Mai multe articole despre:
viermi mălai pânză de păianjen