MENIU

A băut la cârciumă, apoi le-a spus prietenilor că are ceva de făcut și a plecat. Finalul, șocant!

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitatea dâmbovițeană Raciu, și-a pus capăt zilelor într-un mod neașteptat.

Bărbatul a băut o bere la un magazin de pe marginea drumului, apoi a plecat, spunându-le cunoscuților că are ceva de făcut. La câțiva zeci de metri distanță, s-a aşezat pe carosabil, pe DN 72, în dreptul localității Şuța Seacă, şi a aşteptat să fie lovit de o maşină.

Pentru că era noapte când s-a petrecut totul, bărbatul nu a fost văzut de o șoferiță. Aceasta a trecut peste el cu mașina şi şi-a continuat drumul, neştiind ce s-a întâmplat. Victima a murit pe loc, scrie presa locală.

Conform unor surse, bărbatul încercase să-şi pună capăt zilelor şi cu câteva zile înainte, aruncându-se într-un râu. Atunci însă, a fost salvat de un grup de tineri.

Vecinii săi spun că acesta era un om liniştit, dar era împovărat de griji şi de lipsa banilor, provenind dintr-o familie cu posibilități materiale reduse. Bărbatul nu avea serviciu şi muncea cu ziua pe la localnici. Aceştia ştiau de intențiile sale de a se sinucide, dar toată lumea a crezut că sunt vorbe spuse la supărare şi că nu-şi va duce la capăt acest plan.

Ȋn urma accidentului, pe numele femeii care a lovit cu maşina bărbatul s-a deschis un dosar de ucidere din culpă, în cadrul căruia poliția face cercetări.