MENIU

A aflat ce face soția sa pe Internet și s-a îngrozit. Decizia luată de bărbatul din Iași e teribilă

Un bărbat supărat că iubita face videochat a încercat să se sinucidă, înjunghiindu-se de mai multe ori în torace şi pe braţe. 

Bărbatul a încercat chiar să se înjunghie în inimă, însă a fost salvat de medicii ieşeni. Pacientul în vârstă de 33 de ani a fost transportat de un echipaj de salvare în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) de la Spitalul „Sf. Spiridon“ cu mai multe plăgi penetrante care îi puneau viaţa în pericol, scrie ziaruldeiasi.ro.

Totuşi, bărbatul a fost salvat de urgentişti şi internat pentru supraveghere pe Clinica de Chirurgie Car­diacă, cu prognostic pozitiv. Potrivit medicilor, în trecut bărbatul fusese condamnat de mai multe ori pentru diverse infracţiuni.

„Un bărbat cu antecedente de condamnări în vârstă de 33 de ani a ajuns în UPU cu o plagă înjunghiată au­tolitică, penetrantă, în cord. În plus, pacientul pre­zenta şi plăgi la nivelul antebraţelor. Bărbatul a fost stabilizat şi trimis la Chirurgie Cardiacă. El a declarat că s-a înjunghiat pentru că s-a supărat când a aflat că iubita sa face videochat“, au arătat reprezentanţii SMURD.

Po­trivit statisticilor din UPU, zilnic aici ajung cel puţin câte doi pacienţi care încearcă să se sinucidă prin diferite metode, cea mai frecventă modalitate fiind înghiţirea de medicamente.

Mai multe articole despre:
sinucidere tentativă înjunghiat videochat