MENIU

Zodiile de femei care găsesc numai bărbați RĂI. Horoscopul decepțiilor

Zodiile de femei care găsescu numai bărbați răi

De câte ori nu ai oftat dezamăgită, încheind o altă relație care părea promițătoare, pentru a se sfârși îngrozitor? Ai fost trădată, mințită, manipulată de atâția bărbați, încât nici nu te mai obosești să le ții socoteala. Singura concluzie logică la care ai reușit să ajungi este că dai doar peste cei mai răi tipi!

Se pare că astrele tind să îți dea dreptate, dacă te numeri printre zodiile de mai jos! Aceste semne sunt blestemate să găsească numai parteneri nepotriviți, care să le facă să sufere!

Pești 

Îl descoperi în mulțime, cum te privește cu ochi întunecați, și deja ai căzut pradă farmecului său. Ești una dintre cele mai drăguțe și mai sensibile fete din zodiac, dar ai o pasiune neînțeleasă pentru băieții răi. Cel mai probabil, filmele de dragoste cu lacrimi și suspine, care îți plac atât de mult, sunt responsabile pentru înclinația ta amoroasă față de tipi nepotriviți!

Cu un farmec nativ și o personalitate încântătoare, nu ar trebui să ai probleme în dragoste, dar, în loc să îți dăruiești inima unui tip la fel de bun precum tine, o tot împrumuți unor bad boys irezistibil, dar incapabili să aibă grijă de ea.

Sfatul nostru? Deschide larg ochii, înainte de a începe orice relația, chiar dacă impulsul tău este să te lași purtată de val. Doar astfel vei reuși să închei odată pentru totdeauna contractul amoros cu bărbații răi! Citește continuarea