MENIU

Zodiile care nu se căsătoresc niciodată! Fug de angajamente - horoscopul singurătății

Ideea de a fi implicat într-o relație este adesea greu de digerat pentru unii oameni. Nu toată lumea acceptă conceptul de angajament atât de ușor. Ești și tu unul dintre ei? Aceste semne zodiacale au fobie de angajament.

Balanță

Deși este un maestru în arta romantismului, acest lucru nu înseamnă că bărbatul Balanță nu este predispus infidelității. Balanța este ori o adeptă a monogamiei, ori este total împotriva acesteia. Acest bărbat adoră să fie în centrul atenției, motiv pentru care va fugi mereu de angajament.

Vărsător

Bărbatul Vărsător are mereu în minte un concept despre ceea ce înseamnă o relație ideală. Totuși, de cele mai multe ori, această idee nu se aplică și în realitate. De exemplu, acest nativ știe foarte bine cum ar trebui să arate căsnicia perfectă. Dacă nu te ridici la standardele sale, poate începe să fie destul de distant. De asemenea, poate avea dificultăți în a vorbi despre sentimentele sale și de aceea nu trebuie să îl forțezi să spună ceea ce simte. Vărsătorului îi plac experimentele și aventurile.

Citește continuarea pe tabu.ro

Mai multe articole despre:
horoscop