MENIU

Zodiile care își schimbă viața radical după Luna plină din 24 februarie: norocul le va surâde din plin

Ne apropiem de Luna plină de pe 24 februarie, iar pentru trei zodii anume acest eveniment vine cu o mulțime de vești bune.

Fecioară

Luna plină va avea un efect puternic asupra nativilor din zodia Fecioară, care vor fi împinși de către astre spre o perioadă puternică de introspecție. 

Pentru Fecioare, această perioadă le va permite să își analizeze cu mai multă atenție obiectivele, iar cu ajutorul Lunii pline vor putea să se orienteze către vise mult mai realiste pentru situația în care se află.

Pești

Pentru nativii din această zodie, Luna plină va avea un efect asemănător cu cel pe care îl vor resimți și Fecioarele. Peștii se vor uita spre trecut, spre problemele rămase nerezolvate și care încă îi afectează.

Astrele vor spirijini nativii care încearcă să încheie, odată pentru totdeauna, o problemă veche, pe care au ignorat-o până acum, scrie Click. Iar cu această ocazie, peștii vor afla că tot ce le trebuia pentru a se dezvolta pe plan personal era să încheie un capitol mai vechi din viața lor, pe care îl ignoraseră.

Vărsător

Pentru acești nativi, Luna plină va însemna un moment de cotitură, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Ei își vor analiza cu mai mare atenție obiectivele, iar astrele vor înlătura din jurul lor diferitele probleme și tentații care le-ar putea crea confuzie.

Mai multe articole despre:
luna plina horoscop bani horoscop februarie