MENIU

Zodii de femei pe care niciun bărbat nu le ia de nevastă. Sunt întruchiparea răutății

Zodii de femei pe care niciun bărbat nu le ia de nevastă. Sunt întruchiparea răutății

Aștepți cu nerăbdare acel moment când partenerul îți va pune pe deget inelul magic, dar el se lasă așteptat? Poate că faci parte dintre acele zodii de femei pe care bărbații nu le vor lua de nevastă niciodată.

Încă de la început, unele native din horoscop oferă impresia bărbaților că sunt soțiile perfecte, în timp ce altele îi sperie ori îi fac să le privească doar ca pe niște amante. Tu din ce categorie faci parte? Iată patru zodii de femei pe care bărbații se feresc să le ceară de nevastă!

Femeia Berbec

Firea impulsivă pe care o are femeia din acest semn de Foc îl sperie până și pe cel mai curajos bărbat. Faptul că ea obișnuiește să facă mereu pe șefa nu îl va încânta pe niciun reprezentant al sexului opus. Este limpede de înțeles că ea nu este dispusă să ajungă la compromisuri – elemente-cheie în orice căsnicie. Femeia născută în acest semn astrologic tinde să transforme orice discuție într-o competiție, astfel că nu este de mirare de ce partenerii ei ezită să facă pasul cel mare și să o ceară de nevastă.

Citește continuarea aici

 

Mai multe articole despre:
horoscop