MENIU

Zodia care caută tot timpul să ia bani cu împrumut. Ferește-te de ea, nu-i returnează niciodată!

Există zodii care nu sunt punctuale în ceea ce privește angajamentele pe care le au față de ceilalți. Mai mult, una dintre zodiile horoscopului e lipsită total de scrupule atunci când împrumută bani. Trebuie neapărat s-o eviți!

Dacă vrei să te ferești de cineva anume atunci când vine vorba de bani, astrologii îți recomandă să eviți zodia Rac. Racul este o persoană extrem de prefăcută, care te va face mereu să crezi în problemele lui.

Acest nativ al horoscopului va veni mereu cu lamentări în fața ta, care mai de care mai interesante. Cei aflați în zodia Racului au tendința să fie întotdeauna nemulțumiți de viața lor, pe plan financiar.

Pentru aceștia, niciun loc de muncă nu va fi suficient de bun și vor încerca întotdeauna să te facă să crezi în problemele lor. Pe deasupra, se vor plânge constant de faptul că familia nu-i sprijină deloc pe plan financiar și nu se descurcă în ceea ce privește cheltuielile, chiriile sau ratele. Niciun salariu nu va fi mulțumitor, deși, din fire, este puțin cam leneș și delăsător și este plătit întocmai pentru efortul pe care...nu-l depune!

Nativul Rac are prostul obicei de a împrumuta bani. Fie că este vorba de familie, prieteni apropiați, vecini sau colegi de muncă, acesta nu are scrupule atunci când vine vorba de bancnote. Nimic greșit în împrumuturi, căci sunt firești, atâta timp cât termenul de înapoiere nu este depășit sau nu este depășit, fără a anunța, în prealabil.

Persoanele aflate sub zodia Rac aplică o tehnică extrem de simplă: se lamentează, obțin împrumuturile, apoi uită complet de data de returnare a banilor. Atunci când sunt căutați de persoanele care i-au împrumutat, fie nu mai răspund la telefon, fie încearcă să găsească tot felul de scuze pentru întârzierea și neseriozitatea de care dau dovadă. Printre alte cuvinte, trebuie să-i eviți complet, asta dacă nu vrei să ai tu, la rândul tău, probleme financiare!

Mai multe articole despre:
bani horoscop bani horoscop horoscop rac bani rac