MENIU

VOCEA ROMÂNIEI. Mihai Chitu, câștigător la VOCEA ROMÂNIEI, revine puternic

Mihai Chiţu

VOCEA ROMÂNIEI. Mihai Chitu, castigatorul editiei trecute de la Vocea Romaniei, a lansat “City Session” in urma cu o saptamana, proiect ce incude o serie de 4 videoclipuri filmate pe strazile din Bucuresti. Campania special creata pentru prietenii virtuali ai artistului surprinde cu o noua colaborare.

VOCEA ROMÂNIEI.VOCEA ROMÂNIEI.  Deepcentral, adica George si Doru, fac echipa cu Vocea Romaniei pentru un cover acustic al super-hitului “#DragosteaInvinge”. Desi nu se afla la prima colaborare muzicala, cei trei au facut echipa si pentru primul single Mihai Chitu, lucreaza cu la fel de multa pasiune, scrie vocearomaniei.protv.ro. 

"Tu, de acolo, vorbeşti cam mult.! Reacţiile tale atunci când vezi concurenţii mă induc în eroare. În general, gaşca ta de acolo vorbeşte cam mult. Gata! Eu, la teatru, când cineva vorbeşte în public, opresc spectacolul", a spus Tudor Chirilă.

"Tudor e mai nou, am mai trecut prin asta, dar încercăm să nu ne lăsăm influenţaţi", a spus şi Smiley.

==================================================================

VOCEA ROMÂNIEI.VOCEA ROMÂNIEI.  Primul concurent al serii la VOCEA ROMANIEI, de vineri, 10 octombrie, a fost un tânăr din Bacău, pe nume Andrei.

VOCEA ROMÂNIEI.Acesta a cântat "Save the last dance for me" şi a întors toate cele patru scaune. Alesul băcăuanului a fost Smiley, după o lungă bătălie între juraţi.

=============================================================================

VOCEA ROMÂNIEI.  O altă piesă s-a nascut dintr-o colaborare inedita intre Marius Moga si Horia Moculescu si este compusa de catre cei 2 alaturi de What's Up, Laurentiu Duta, Cornel Ilie, Ionut "Yogi" Vasilache și Gabi "Shift" Istrate, scrie protv.vocearomaniei.ro.

”What's Up este tanar si nebun si asa o sa ramana toata viata, iar Horia Moculescu este tanar la suflet si a intrat in filmul nostru crazy, lucru pentru care ii multumim enorm", declara Marius Moga.

 Andrei Cheteles, in varsta de 24 de ani, a venit plin de speranta la Vocea Romaniei. Tanarul este proaspat masterand al Academiei de Muzica, insa a reusit sa intoarca doar scaunul Loredanei.

Oricum, a fost arhisuficient pentru juratul care s-a bucurat enorm ca nu a mai avut cu cine sa se lupte pentru a intra in gratiile lui Andrei, al carei voce a cucerit-o imediat, scrie Cancan.ro.

“Mama, m-ai spart! Ce teava! Ce teava ai!”, a replicat Loredana.

Pavel Bartos a fost pe faza la “aprecierile” Loredanei, asa ca s-a grabit sa spuna si el ceva.

“Cum o zice Loredana n-o zice nimeni!”, a replicat prezentatorul razand.

“Acesti baieti au fost fraieri ca nu s-au intors! Esti tot al meu!”, a mai spus juratul, bucuroasa ca a reusit sa il aduca la ea in echipa pe Andrei Cheteles.


Unul din cei mai îndrăgiți concurenți de la Vocea României va putea fi deci urmărit pe scena Teatrului de Operetă.

Teatrul de Operetă și Muzical „Ion Dacian" a organizat un amplu casting la nivel național, în vederea distribuirii rolurilor principale din musicalul „Fantoma de la Operă" de Andrew Lloyd Webber, una dintre cele mai de succes producții de divertisment din toate timpurile.

Audițiile s-au desfășurat în această vară la București pe parcursul a cinci zile, timp în care peste 120 de artiști și-au prezentat în fața comisiei de evaluare abilitățile artistice necesare pentru a fi unul dintre personajele cheie ale acestei producții.

Comisia de evaluare a fost formată din regizorul Stephen Barlow, dirijorii spectacolului - Ciprian Teodorașcu și Istvan Sillo - alături de producătorul general şi de reprezentanţi ai conducerii Teatrului de Operetă şi Musical „Ion Dacian".

În urma unei selecții stricte, care a presupus trei etape succesive de evaluare, rolurile principale au fost distribuite acelor interpreți care au reușit să convingă comisia de evaluare că abilitățile lor vocale și actoricești sunt cele mai potrivite pentru interpretarea personajelor din spectacol, așa cum au fost ele conturate de regizorul Stephen Barlow.

Spectacolul „Fantoma de la Operă" va fi prezentat în România la sfârșitul acestui an, premiera națională a producției – care are loc în data de 12 decembrie - marcând un moment extrem de important pentru existența Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian" și anume inaugurarea noului sediu al instituției, situat în apropierea Bibliotecii Naționale. Astfel, pentru prima dată după aproape trei decenii, teatrul va beneficia de un spațiu propriu de desfășurare a activității, modern și adaptat specificului evenimentelor pe care le va găzdui.

Câștigătorii castingului pentru rolurile principale ale spectacolului „Fantoma de la Operă" sunt:
Fantoma de la Operă: Adrian Nour
Christine Daaé: Irina Baianț
Raoul, Viconte de Chagny: Florin Ristei
Monsieur Gilles André: Andrei Lazăr
Monsieur Firmin: Valentino Tiron
Carlotta Giudicelli: Gabriela Daha
Ubaldo Piangi: Samuel Druhora
Madame Giry: Dana Rotaru
Meg Giry: Alexandra Giurcă

Distribuția de context pentru acest musical va fi formată din:
Fantoma de la Operă: Victor Bucur
Christine Daaé: Oana Șerban
Raoul, Viconte de Chagny: Cătălin Petrescu
Monsieur Gilles André: Marin Fagu
Monsieur Firmin: Nicu Zaharia
Carlotta Giudicelli: Rodica Butu
Ubaldo Piangi: Andrei Mihalcea
Madame Giry: Raluca Stoica
Meg Giry: Adina Rojas

O adolescentă de doar 16 ani şi-a încercat şi ea norocul la Vocea României. Din păcate pentru ea, n-a reuşit să impresioneze juriul, astfel că niciun scaun nu s-a întors.

La final, tânăra Ioana a început să plângă, iar Moga şi Smiley au mers pe scenă pentru a consola-o. Tudor Chirilă i-a cerut să mai fredoneze câteva note, iar juraţii i-au confirmat fetei că are ureche şi voce muzicală. În final, Ioana s-a oprit din plâns.

==========================================================

VOCEA ROMÂNIEI. Au lăsat suspansul până în ultima clipă. La ultima secundă din piesă, toţi cei patru juraţi s-au întors în acelaşi timp. Smiley, Moga, Tudor Chirilă şi Loredana s-au luptat să-l convingă pe Tiberiu să-l aleagă pe unul dintre ei.

În cele din urmă, tânărul l-a ales pe Smiley, în ciuda lui Chirilă, care vroia foarte mult o voce rock în echipa lui.

======================================================================

 

VOCEA ROMANIEI. Un concurent al carui tata are o cariera solida in domeniul muzical, dar si o concurenta care a descoperit succesul in muzica de curand vor crea momente de exceptie si vor lua decizii surprinzatoare. 

Episodul din aceasta emisiune ne va dezvalui latura sensibila a lui Tudor Chirila, care ne va povesti cum era in liceu si care a fost parcursul vietii lui pana in acest moment, toate acestea pentru a incuraja o concurenta coplesita de emotii. Nu doar Tudor va participa la acest moment incarcat de sensibilitate, ci rand pe rand vor pasi pe scena Marius Moga, Smiley si Loredana pentru a o incuraja. 

Se pare insa ce gesturile facute de Tudor Chirila nu i-au prea incantat pe fanii emisiunii, care, dupa incheierea show-ului, i-au lasat cateva comentarii acide pe Facebook, scrie Ele.ro.

"Te-au cumparat si pe tine", i-a scris o tanara pe Facebook artistului. Chirila nu a ezitat sa faca haz si i-a raspuns acesteia: "De unde stii ca nu i-am cumparat eu pe ei".

"Nu imi vine sa cred cat de penibil si grotesc este Tudor Chirila. Mi se pare ca a uitat (sau nu a stiut niciodata) ce inseamna sa ai bun simt sau sa te comporti ca o fiinta umana, nu ca o gorila iesita din jungla. Este patetic! M-am uitat doar cinci minute la emisiune si mi s-a facut rau".
"Va simtiti in continuare rau, trimit o salvare?", l-a intrebat, la randul sau, Tudor Chirila pe telespectatorul dezamagit de prestatia sa.

BOMBA de la VOCEA ROMÂNIEI. Smiley şi-a ajutat iubita să vină la Vocea României

 

Cine si-ar fi imaginat una ca asta? De mai bine de un an, Smiley, unul dintre cei mai profitabili si indragiti artisti de la noi se iubeste in mare secret, mare, si departe de ochii lumii cu o dansatoare. Iar acum artistul şi-a ajutat iubita să ajungă la emisiunea VOCEA ROMANIEI, scrie Wowbiz.ro.

Informatia a bubuit in urma cu cateva saptamani si, ulterior, constrans de presa si din respect fata de fanii sai, artistul a recunoscut ca are o relatie de iubire cu dansatoarea Raluca Netca si isi incearca din nou norocul in amor. Informatia a fost cu atat mai apreciata cu cat Raluca Netca e prima femeie care a reusit sa ii starneasca interesul artistului pe termen lung, aceasta fiind prima relatia serioasa a lui Smiley dupa despartirea sa de celebra Laura Cosoi.

Raluca Netca este o dansatoare foarte apreciata in lumea artistica, iar in ultimii ani a facut parte din cele mai bune trupe de balet si a avut colaborari cu Inna, Antonia si Corina. Persoane din anturajul celor doi, sustin, insa, ca de cand Smiley a dat cartile pe fata si a recunoscut relatia cu ea, Raluca a inceput sa aiba aspiratii inalte pe plan profesional si sa-si doreasca mai mult. Lucru pe care cantaretul l-a vazut cu ochi buni, promitandu-i blondei sa o sprijine si sa o ajute pe cat poate. Iar norocul si sansa Ralucai nu au intarziat sa apara.

“Raluca nu pierde timpul deloc. De cand s-a aflat de relatia lor ea nu mai accepta concerte si sa plece in alte localitati si merge doar la filmari de videoclipuri. I s-a schimbat si statutul profesional, a fost cooptata in baletul de dansatori de la “Vocea Romaniei” si munceste la PRO TV alaturi de Smiley. A avut noroc si, probabil, a fost sprijinita. In aceasta vara trupa de dansatori condusa de Edi Stancu, care se ocupa de coregrafiile de la "Vocea Romaniei", a plecat la un post concurent si noii producatori au format o alta. Coregraf sef a fost numit Emil Rengle, fost dansator si colaborator la “Dansez pentru tine”, Vocea Romaniei” si Romanii au talent”, iar acesta si-a alacatuit noua echipa si a luat-o in trupa sa si pe iubita lui Smiley, pe Raluca”, a declarat o persoana din anturajul acesteia, pentru wowbiz.ro.

 

 

 

VOCEA ROMÂNIEI. Schimbările de ultimă oră de la VOCEA ROMÂNIEI. Când începe showul?

 

VOCEA ROMÂNIEI. Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila, proaspat intrat in randul antrenorilor, isi disputa de acum vocile cu care spera sa castige marele titlu. Au inceput auditiile pe nevazute la VOCEA ROMÂNIEI, iar concurentii au dat tot ce au avut mai bun, sperand ca vor intoarce toate cele patru scaune si vor merge mai departe in competitie. Fiecare antrenor si-a propus sa ia in echipa lui doar acele voci cu adevarat speciale, care transmit si emotie, nu doar suna bine.

 
Mai multe articole despre:
lansare muzică Pro Tv Mihai Chiţu