MENIU

VOCEA ROMÂNIEI 2017, FINALA. Marele câștigător al competiției, desemnat vineri noaptea

<p>VOCEA ROMANIEI</p>

VOCEA ROMÂNIEI 2017, FINALA. Publicul a desemnat cei patru finaliști care se luptă diseară pentru marele trofeu al acestui sezon. Ana Munteanu, Zsuzsana Cerveni,  Andrada Cretu si Meriam Jane sunt concurenții din Marea Finală a sezonului 7 Vocea României!

VOCEA ROMÂNIEI 2017, FINALA. Ei sunt cei patru FINALISTI ai Sezonului 7 Vocea Romaniei, anunță postul de televiziune Pro TV.

  • Echipa Smiley - Ana Munteanu

Ana Munteanu, este o fata talentata din Chisinau, eleva a liceului de muzica Ciprian Porumbescu. Ea studieaza xilofonul, tobele si pianul. Nu a performat niciodata in domeniul muzical, dar are un talent extraordinar, mostenit de la parintii ei. Studiaza foarte mult si cam toata viata ei se invarte in jurul muzicii.

  • Echipa Loredana - Zsuzsana Cerven A inceput sa studieze pianul la 3 ani, iar la 4 ani avea deja concerte.  In clasa a V-a a descoperit ca are si calitati vocale si asa a inceput totul. Isi doreste sa plece in Marea Britanie sa-si continue studiile acolo si sa lucreze cu muzicienii care au determinat-o si pe ea sa cante: solistii trupelor Whitesnake, Led Zeppelin si alti mari artisti.

 

  • Echipa Despot - Andrada Cretu

Andrada Cretu este din Drobeta Turnu Severin si are doar 17 ani. Parintii i-au remarcat talentul in muzica inca de cand era mica, asa ca au inscris-o la Scoala de Arte, sectiunea canto.

  • Echipa Tudor - Meriam Jane

Meriam este de origine nigeriana, dar locuieste in Italia. Muzica i-a salvat viata. Lumea a inceput sa aprecieze vocea ei neagra, asa ca a inceput sa vada un avantaj in culoarea ei.

Prima editie Live a sezonului 7 Meriam a interpretat piesa "Weak" si a trecut in etapa urmatoare alaturi de Laurentiu Mihaiu, care a fost alegerea publicului.