MENIU

VIDEO – Unul dintre cele mai mari secrete ale șoferilor de TIR a fost dezvăluit de o tânăra. Ce ascund în interiorul ușii

Adriana, șoferiță de TIR celebră pe TikTok

Șoferii de TIR bat în lung și în lat mulți km. Viața lor e una complicată, mereu pe drum, iar TIR-ul devine ca a doua lor casă. Astfel că ajung să aibă multe obiceiuri specifice. Un astfel de obicei mai puțin cunoscut de restul lumii ne este dezvăluit, chiar din interior, de o șoferiță profesionistă de TIR.

  • O șoferița de TIR din România a devenit virală pe TikTok în urmă clipurilor sale foarte interesante
  • Ea a și-a uimit urmăritorii cu un clip în care explică ce ascund șoferii în interiorul ușii TIR-ului, pe ultima treaptă pe care urcă, scrie site-ul ro-viral.video
  • Șoferița face drumuri în toată Europa, deși este foarte tânăra, și dezvăluie prin filmulețele sale mai multe experiențe din meseria ei. Puteți vedea în clipul de mai jos ce ascund în interiorul ușii șoferii de TIR:

Șoferița romanca a uimit fanii cu clipurile sale foarte interesante și uneori chiar educative. Cu siguranță mai multă lume și-a schimbat părerea despre șoferii de TIR în urmă vizionării acestor clipuri. Meseria de șofer pe TIR nu e una ușoară, mai ales pentru o femeie care poate fi discriminată adesea de ceilalți participanți la trafic.

Cu toate astea, Adriana este o soferinta profesionistă, pe TIR, cu multă experiență deja, care nu se teme să împărtășească și altora din experiențele sale care sunt uneori amuzante, frumoase, dar alteori sunt dificile.

Cei care vor să afle cum e viață pe TIR în drumurile internaționale dar și naționale pot să o urmărească pe Adriana pe TikTok și vor avea parte de o mulțime de surprize plăcute.

Secretul pe care îl dezvăluie șoferița în clipul de mai sus este unul pe cât de banal, pe atât de interesant, pentru că cei mai mulți dintre internauți habar n-aveau că șoferii de TIR fac asta. Mulți șoferi de TIR conduc desculți sau își schimbă încălțările după ce se urcă la volan. Mai mult, încălțările le lasă pe ultima treaptă a cabinei de TIR, acolo unde acoperă ușa compartimentul din care încălțările nu vor cădea în timpul mersului și rămân în siguranță. Pun pariu că nu știați asta până acum despre șoferii de TIR.